Liga prvaka: CO Zagreb prvi put u povijesti pobijedio Barcelonu

Nedjelja, 19. veljače 2012. 00:41 Napisao  Milan Kosanović

Barcelona - C. osiguranje 29:30. Zagrebaše su predvodili kapetan Zlatko Horvat sa šest, te izvrsni Marko Kopljar sa sedam postignutih pogodaka od čega čak šest u drugom djelu

Rukometaši Croatia osiguranja odigrali su nezaboravnu utakmicu i po prvi put u klupskoj povijesti svladali velikog španjolskog giganta Barcelonu, aktualnog prvaka Europe (30:29). Bijeli su od prve minute pokazali zube Kataloncima, a kako je utakmica odmicala bilo je sve jasnije da mladići trenera Ivice Obrvana nemaju respekta prema velikoj Barceloni te mogu doći do pobjede.

Zagrebaše su predvodili kapetan Zlatko Horvat sa šest te izvrsni Marko Kopljar sa sedam postignutih pogodaka od čega čak šest u drugom djelu.   Kopljar se tako odužio suigračima i navijačima zbog tehničke pogreške u prvoj utakmici u Zagrebu u kojoj su Katalonci minimalno slavili. Unatoč pobjedi, Croatia osiguranje osvojilo je drugo mjesto u skupini što ujedno znači i nešto teži ždrijeb u nastavku natjecanja, no nastave li ovako, puleni trenera Ivice Obrvana mogli bi daleko dogurati.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.