Austrijska skijašica na Sljemenu je stigla do 32. slalomske pobjede. Drugo mjesto osvojila je Slovenka Tina Maze, treće mjesto pripalo je Michaeli Kirchgasser
Ponedjeljak, 02. siječnja 2012. 20:35
Zimski sportovi

Maria Riesch otvara osmu Snježnu kraljicu

Prva favoritkinja i trostruka pobjednica ove utrke Marlies Schild izvukla je drugu poziciju, a iza nje će krenuti Slovenka Tina Maze
Svega se dobro sjećam, znam da pri doskoku nisam bio dovoljno stabilan, kazao je Hilde
Četvrtak, 29. prosinca 2011. 14:52
Zimski sportovi

Schild potvrdila dominaciju u slalomu

Austrijska skijašica slavila je u vremenu 1:51.42 minute ispred Slovenke Tine Maze koja je zaostala 79 stotinki
Ovo je ujedno prva pobjeda švicarskog skijaša u Bormiju nakon Pirmina Zurbriggena koji je slavio 1985. godine na Svjetskom prvenstvu.
Srijeda, 28. prosinca 2011. 12:35
Ostalo

Cristiano Ronaldo zaplivao s dupinima

Plivanje s dupinima je sjajno iskustvo - rekao je Ronaldo.  
Ne sjećam se kada su bile tako male rezlike među tri najbolja skijaša. Ovo je bila odlična utrka, gledatelji su imali što vidjeti - rekao je Ivica Kostelić.
Najbolji hrvatski skijaš ostvario je 13. pobjedu u slalomu u karijeri, drugu u ovoj sezoni te ukupno 20. u karijeri. Dalibor Šamšal nije uspio izboriti drugu vožnju.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.