OI: Hrvatski vaterpolisti u polufinalu olimpijskog turnira igraju protiv Crne Gore

Utorak, 16. kolovoza 2016. 21:37 Napisao/la  SC

Utakmica četvrtfinala: Hrvatska - Brazil 10:6. Koristim priliku da se zahvalim svima  koji su nas pljuvali na ružan način, pričali o kalkulacijama protiv Francuske, kaže Tucak


Hvatski vaterpolisti pobijedili su Brazil (10:6) u četvrfinalu olimpijskog turnira, pa će u polufinalu igrati protiv Crne Gore koja je pobijedila Mađarsku rezultatom 13:11.

- Odigrali smo najbolje na turniru, zasluženo smo pobijedili. Od početka smo namentuli svoj ritam, Bijač je vrhunski obranio dva peterca. Pri kraju je Buriću dosuđen "brutality", što nam se prvi dogodilo na turniru. Malo smo zaspali, ali smo završnicu opet odigrali vrhunski. Opet igramo proitiv Crne Gore, prvu smo utakmicu jedva dobili u zadnjim sekundama. Jedino što mogu reći da ćemo dati sve od sebe, rekao je Andro Bušlje.

- Igrali smo odličnu utakmicu od početka do kraja, sa srcem, onako kako smo se dogovorili. Nas se sve pitalo u ovoj utakmici, pokazali da smo kvalitetnija momčad. Bitno je da smo ostali pribrani, obrana je bila izvrsna na čelu s fantastičnim Bijačem. Okrećemo se Crnoj Gori, veliki je hendikep što neće igrati Burić. Trenirao sam više od pola igrača Crne Gore, nemaju nas čime iznenaditi, važno je da igramo pametno i sa srcem. Koristim priliku da se zahvalim svima onima koji su nas pljuvali na ružan način, pričali o kalkulacijama protiv Francuske. Bili smo u situaciji da možemo odmoriti neke igrače, nije nas zanimao rezultat. Takva salva pljuvanja i vrijeđanja dala nam je dodatnu snagu da idemo dalje, kazao je izbornik Ivica Tucak.

Srbija i Italija igraju u drugoj utakmici polufinala.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.