New York Giants četvrti put pobjednici Superbowla

Ponedjeljak, 06. veljače 2012. 12:06 Napisao  Marko Babić

New York Giants - New England Patriots 21:17. Sve je odlučeno u samoj završnici utakmice kada su Patriotsi vodili 17:15, no tada su Giantsi stigli do touchdowna bez dodatnog udarca, ali su se u posljednjih pedeset sekundi uspjeli obraniti


New York Giants pobjednici su Superbowla nakon što su finalu američke NFL lige svladali favorizirane New England Patriotse 21:17. Sve je odlučeno u samoj završnici utakmice kada su Patriotsi vodili 17:15, no tada su Giantsi stigli do touchdowna bez dodatnog udarca, ali su se u posljednjih pedeset sekundi uspjeli obraniti. Dodavač Giantsa Tom Brady pokušao je u posljednjim sekundama pronaći nekog od svojih igrača u zoni za touchdown, ali Giantsi su spriječili dodavanje i slavlje je moglo početi.

{jb_blackbox-right}POBJEDNICI SUPERBOWLA
2012. New York Giants
2011. Green Bay Packers
2010. New Orleans Saints
2009. Pittsburgh Steelers
2008. New York Giants{/jb_blackbox-right}

Bila je to još jedna sjajna utakmica, koju su bolje otvorili Giantsi predvođeni sjajnim dodavačem Elijem Manningom koji ima najveće zasluge za ovaj trofej. Bilo je iluzorno očekivati da će se unatoč vodstvu 9:0 New York prošetati do pobjede, što se na kraju pokazalo točnim i Patriotsi su došli nadomak pobjede, ali se nisu uspjeli obraniti u ključnoj situaciji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.