Floyd Mayweather pobijedio Conora McGregora, sudac prekinuo meč u 10. rundi

Nedjelja, 27. kolovoza 2017. 09:00 Napisao/la  SC
Floyd Mayweather pobijedio  Conora McGregora, sudac prekinuo meč u 10. rundi

Floyd Mayweather pobijedio je Conora McGregora u boksačkom meču u Las Vegasu, sudac je prekinuo borbu u 10. rundi nakon što je Mayweather serijom udaraca uzdrmao Irca.

Mayweatheru je ovo bila 50. pobjeda u karijeri.

- Ovo mi je sigurno bila posljednja borba u karijeri, rekao je Mayweather.

MMA zvijezda i dvostruki UFC-ov prvak izdržao je više od devet rundi u ringu s neporaženim prvakom u svojoj prvoj profesionalnoj borbi.

McGregor (29) ipak nije uspio izbjeći poraz protiv kvalitetnijeg i neusporedivo iskusnijeg Floyda Mayweathera (40).

- To je bio samo umor, ja uopće nisam uzdrman. Prerano je prekinuo borbu. Trebali su ga pustiti da me sruši, pa što onda? Imao sam ga u prvim rundama i zadovoljan sam kako sam se borio. Nije tako jak i brz, ali je nevjerojatno miran. Fascinantno. Imao je nevjerojatnu karijeru i na tome mu se mora čestitati. Mislim da nitko drugi ne bi ovako riskirao kao što sam ja, rekao je McGregor kojemu je ovo bio prvi boksački meč u karijeri, a dosad je dobio 21 od 24 MMA borbe.

O meču vrijednom nekoliko stotina milijuna dolara Mayweather je rekao sljedeće:

- Obećao sam dvije stvari. Prva je da ću se odužiti za borbu protiv Pacquiaoa i biti odlučniji, i to sam napravio. Druga je da ova borba neće ići do odluke. Mislim da smo i Conor i ja dali gledateljima ono što su htjeli vidjeti i da su se dobro zabavili. Plan za borbu bio je pustiti ga da ispuca svoje najbolje i najteže udarce na početku. Boksački meč traje 36 minuta, a u slobodnoj borbi tek 25. Znao sam da moje pravo vrijeme nastupa baš kad on padne, jer se uvijek sprema za 25 minuta borbe. Čekao sam, bio strpljiv i iskoristio priliku kada je došla.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.