×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Pobjeda nad Schalekom dobro je došla da se smire tenzije nakon slabe igre Bayerna protiv Basela u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.
Igor Budan nastavio je sjajnu golgetersku seriju i u 25. kolu Serie A. Zabio je šesti pogodak za Palermo ove sezone, na gostovanju u Sieni. Nažalost, njegova momčad je teško poražena, kao i Roma u Bergamu.
Očekivano, derbi između Milana i Juventusa izazvao je seriju polemika. Sukobi i prepucavanja će trajati vjerojatno danima, možda i do kraja prvenstva...  
Izvanredna nogometna predstava na Gerlandu! U 4. minuti sudačke nadoknade Hoarau je drugim pogotkom postavio konačni rezultat 4:4
Milan i Juventus odigrali su 1:1. Veliki derbi obilježen katastrofalnom pogreškom pomoćnog suca, koji nije priznao čisti pogodak "rossonerima".
Pogotke su postigli  Balotelli, Aguero i Džeko, koji  je u 79. minuti zamijenio Balotellija i samo dvije minute kasnije postavio konačan rezultat
U prvom susretu 25. kola Serie A  Genoa i Parma odigrali su 2:2. Gosti su vodili 2:0, ali se domaćin uspio dokopati jednog boda.
U 23. kolu Hertha je na gostovanju poražena (0:3) od Augsburga, izravnog konkurenta u borbi za ostanak.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.