NOVI PROBLEMI ZA "MALOG ZELENOG"

Maradona novčano kažnjen jer je uvrijedio suparničkog trenera

Četvrtak, 29. prosinca 2011. 17:14 Napisao  Marko Babić

Tko je u trenerskom svijetu Diego Maradona? Maradona nema uvijek čistu glavu zbog načina života, ja s druge strane ništa ne uzimam - uzvratio je Maradoni Cosmin Olaroiu

Diego Maradona kažnjen je sa 1.600 funti odnosno 14.3 tisuće kuna, te je dobio upozorenje od Nogometnog saveza Ujedinjenih Arapskih Emirata zato što je treneru suparničke ekipe rekao da se nepristojno ponaša. Prema pisanju engleskog Guardiana Maradona, koji vodi Al Wasl, u svađi je sa Cosminom Olaroiu, koji trenira Al Ain.

Nakon što je Maradonina momčad izgubila utakmicu protiv Al Aina 0:1, legendarni Argentinac iživiciran slavljem protivnika poručio je Olaroiu da se ponašao nepristojno i da se mora naučiti pristojnosti. Trener Al Aina nije ostao dužan.

- Tko je u trenerskom svijetu Diego Maradona? Maradona nema uvijek čistu glavu zbog načina života, ja s druge strane ništa ne uzimam. Morao bi poštovati svoju struku i ne dolaziti na utakmice u kratkim hlačama - ustvrdio je Cosmin Olaroiu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.