Vincenzo Montella drugačije je govorio kada je Milan pobijedio Rijeku u 94. minuti

Ponedjeljak, 16. listopada 2017. 11:14 Napisao/la  SC

Ova momčad ima kvalitetu,  a s obzirom na šanse čak bi i remi bio nepravedan za nas, zaslužili smo pobjedu, kaže Montella nakon poraza od Intera

Vincenzo Montella
Vincenzo Montella


Vincenzo Montella doima se poput Sizifa na početku ove sezone, trener Milana uporno radi bez rezultata. U gradskom derbiju Inter je pobijedio (3:2) Milan trima pogocima Maura Icardija:

 - U drugom smo dijelu igrali jako dobro i ponosan sam, igrali smo kako volim, imali Milanovu dušu. Šteta što nismo osvojili ni bod, ali na dobrom smo tragu i možemo biti optimisti. Ja vidim polu-punu čašu i želju da nastavim ovaj projekt. Inter je zabio u prvom poluvremenu, bili su ubojiti. Ali mi moramo igrati kao u drugom dijelu, jer ako budemo tako igrali, nećemo idući put izgubiti. Igrali smo odlučni da se pokažemo. Teško je povesti novi projekt s toliko novih igrača, posebno kad nemaš toliko vremena za treninge. Trebamo li se vratiti na 4-3-3? Ne možemo jer igramo svaka tri dana, a jedini krilni igrači su nam Suso i Bonaventura, koji ne mogu igrati cijelo vrijeme. I nismo počeli igrati 3-5-2 zbog Leonarda Bonuccija, kaže Montela.

Milan nakon četiri poraza za vodećim Napolijem zaostaje 12 bodova, daleko je od mjesta koje vodi u Ligu prvaka:

- Gledajući tablicu, sve se doima izvan dohvata, ali razlozi su dublji. Ova momčad ima kvalitetu, unatoč tome što neki govore, a s obzirom na šanse, čak bi i remi bio nepravedan za nas, zaslužili smo pobjedu. Rezultat je bolan, igrali smo jako dobro i izgubili zbog nesreće u trenucima dok smo dominirali, rekao je Montela i prokomentirao kazneni udarac u 90. minuti:

- D’Ambrosio je bio lukav... Izgubiti u 90. minuti zbog takve situacije... radije ne bih pogledao snimku, naglašava Montela.

Montela od početka sezone brani svoju poziciju zamjenama teza nakon svake utakmice. Drugačije je govorio kada je Milan pobijedio Rijeku pogotkom u 94. minuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.