Serie A: Mauro Icardi trima pogocima srušio Milan u gradskom derbiju, Perišić sjajno asistirao

Nedjelja, 15. listopada 2017. 22:53 Napisao/la  SC
Icardi i Perišić
Icardi i Perišić


Inter je u gradskom derbiju pobijedio Milan trima pogocima Maura Icardija.

Nakon prekida u 89. minuti Rodriguez je rukama srušio  D'Ambrosija u kaznenom prostoru u 89. minuti, sudac Tagliavento opravdano je pokazao na bijelu točku.

Icardi je sigurnim udarcem treći put zatresao mrežu iza Donnarumme, napadač Intera ostvario je hat-trick, postao junak navijača Intera i najbolji igrač gradskog derbija.

U drugom dijelu gradski rivali opravdali su igrom očekivanja ponajprije zahvaljujući momčadi Milana, koja se dignula u ritmu i agresivnosti, počelo je ravnopravno nadigravanje za pogodak više.

Suso je udarcem s 20 metara iznenadio Handanocia i pogodio desni kut, Milan se vratio u utakmicu - 1:1.

U 63. minuti Perišić je u svom stilu prošao lijevom stranom kaznenog prostora, odigrao idealno za Icardija, koji je izveo malu tehničku majstoriju iz udarcme iz prve loptu precizno poslao u auprotni kut - 1:2.

U 81. minuti isplatila se upornost Milana, koji je stalno pritiskao.

 Bonaventura je dočekao ubačaj na lijevoj strani i loptu uz prvu vratnicu poslao u mrežu iako je raspoloženi Handanović zamalo uspio obraniti - 2:2.

Kada je izgledalo da je podjela bodova izvjesna Rodriguez je ničim izazvan darovao Interu kazneni udarac.  

INTER: Handanovič, D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo, Gagliardini, Borja Valero (85 Eder), Candreva (73 Cancelo), Vecino, Perišić, Icardi (90+3 Santon)

MILAN: Donnarumma, Musacchio, Bonucci, Romagnoli (78 Locatelli), Borini, Kessie (46 Cutrone), Biglia, Bonaventura, Rodriguez, Suso, Andre Silva

Utakmica 8. kola: Milan - Inter 2:3 (Suso 56, Bonaventura 81/Icardi 28, 63, 90+1-11m)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.