Serie A: Conte predstavio novi Inter, Brozović ponajbolji igrač, Lukaku strijelac

Ponedjeljak, 26. kolovoza 2019. 22:43 Napisao/la  SC

Conte najviše razloga za zadovoljstvo ima zbog toga što se u novoj momčadi Intera vidi puno potencijala, posebice kada se oporavi Godin i ako dođe Alexis

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku

Antonio Conte predstavio je novi Inter pred 65.000 gledatelja na San Siru!

U prvoj utakmici ove sezone Inter je uvjerljivo (4:0) pobijedio Lecce načinom koji je razigrao maštu navijača.

Ne treba donositi zaključke nakon utakmice protiv novaka u ligi, Lecce je rezultatski dobro prošao s obzirom kako je Inter igrao.

Conte najviše razloga za zadovoljstvo ima zbog toga što se u novoj momčadi Intera vidi puno potencijala, posebice kada se oporavi Godin i ako dođe Alexis.

Marcelo Brozović odigrao je vrhunsku utakmicu, hrvatski reprezentativac postigao je prvi pogodak i bio jedan od najboljih igrača.

Romelu Lukaku predstavio se navijačima pogotkom, u 60. minuti ispratio je Martinezov udarac i loptu odbijenu od Gabriela gurnuo u praznu mrežu.

Lukaku još nije fizički na optimalnoj razini, ali je odmah pokazao visoku klasu.

U 76. minuti Farias dobio izravni crveni karton, a Candreva je u 84. minuti zaključio večer prekrasnim pogotkom.

Udarcem s 30 metara loptu je posalo u gornji lijevi kut vratara Gabriela.

INTER: Handanović, D’Ambrosio, Ranocchia, Skriniar, Candreva, Vecino (66 Barella), Brozović, Sensi (72 Gagliardini), Asamoah, Martinez (78 Politano), Lukaku

LECCE: Gabriel, Rispoli (72 Benzar), Rossettini, Lucioni, Calderoni, Petriccione (61 Mancosu), Tachtsidis, Majer, Falco, La Mantia (61 Farias), Lapadula

Utakmica 1. kola: Inter - Lecce 4:0 (Brozović 21, Sensi 24, Lukaku 60, Candreva 84)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.