Mario Mandžukić blizu odlaska, stigla atraktivna ponuda vodeće momčadi MLS-a

Petak, 13. rujna 2019. 23:42 Napisao/la  SC

Mandžukić  izostavljen s liste igrača koji u subotu igraju protiv Fiorentine što znači da je transfer blizu realizacije.

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Mario Mandžukić odlazi iz Torina u Los Angeles.

Hrvatski internacionalac blizu je dogovora s Los Angeles FC-om, vodećom momčadi Istočne konferencije za koju igra najbolji igrač i strijelac MLS lige Carlos Vela.

Mandžukić je izostavljen s liste igrača koji u subotu igraju protiv Fiorentine što znači da je transfer blizu realizacije.

Nakon što je izostavljen s popisa igrača Juventusa za Ligu prvaka, Mandžukić je shvatio poruku trenera Maurizija Sarrija i počeo pakirati kofere.

Standardni napadač i kapetan momčadi u mandatu Maxa Allegrija više nije ni pričuva, pa je odlučio otići gdje se može otići nakon što je u većini država završio prijelazni rok.

Prije nekoliko dana pojavila se spekulacija da bi Mandžukić mogao prihvatiti ponudu iz Katara, ali njega u 33. godini još uvijek zanima ozbiljniji nivo nogometa.

Ponuda iz Los Angelesa doima se dovoljno atraktivnom za nastavak karijere koja se polako privodi kraju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.