MARIO BALOTELLI Majka je zaplakala kada sam rekao da ću igrati za Bresciju

Ponedjeljak, 19. kolovoza 2019. 19:39 Napisao/la  SC
Mario Balotelli
Mario Balotelli

 

Mario Balotelli potpisao je Bresciju, klub iz rodnog grada njegovih roditelja:

- Očev san bio je da me vidi u dresu Brescije! Brescia je moj grad, vjerujem da ću ovdje dati više nego negdje drugdje. Većinu karijere proveo sam vani, majka je zaplakala kada sam joj rekao da bih mogao igrati za Bresciju, rekao je Balotelli.

Inače, Balotelli je rođen u Palermu u braku Ganaca, sa godinu dana preselio je u Bresciju gdje su ga usvojili sadašnji roditelji.

- Kada mi je Mino Raiola predložio da potpišem za Bresciju, nisam puno razmišljao, rekao je 29-godišnji talijanski reprezentativac.

- Nadam se da ću biti u rosteru koji će igrati na EP 2020 godine, razgovarao sam zadnji put s Mancinijem kada mi je čestitao rođendan početkom mjeseca, kaže Balotelli.

Jedan od najvećih talenata talijanskog nogometa zadnjih dvadesetak godina tijekom karijere igrao je za Inter, Milan, Liverpool, Manchester City, Nicu i Marseille.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.