JUVENTUS POTVRDIO Mario Mandžukić odlazi u Katar prije nego u MLS, direktor zahvalio hrvatskom napadaču na suradnji

Subota, 14. rujna 2019. 15:54 Napisao/la  SC

Navijači nisu sretni odnosom kluba prema Mandžukiću, na twitteru osvanule brojne poruke podrške hrvatskom napadaču

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić odlazi u Katar, potvrdio je direktor Juventusa Fabio Patrici.

- Bio je važan igrač za nas. Dokazao se na svim razinama. Postoji mogućnost za odlazak, te u dogovoru s njim, trenerom i Mandžukićevim agentom odlučili smo da je najbolje da ne ide u Firenzu, rekao je Patrici.

Naime, Mandžukić je izostavljen sa spiska za utakmicu sa Fiorentinom, a već ranije njegovo se ime nije našlo na listi za Ligu prvaka.

Iako se špekuliralo sa njegovim odlaskom u MLS, čini se da će Mandžukić u Katar.

Navijači nisu sretni odnosom kluba prema Mandžukiću te su na twitteru osvanule brojne poruke podrške hrvatskom napadaču. 

"Mario, dragi naš Mario, jako nam je žao. Uvijek ćemo ti biti zahvalni. Nažalost, nema svetih. Bilo da se zoveš Del Piero, Nedved, Buffon... tako nas povijest uči. Idi u miru i zapamti da ćeš uvijek biti jedan od nas."

"Ovako se ponašati prema simbolu kluba i čovjeku koji je donio zadnji Scudetto je bolesno. Žao mi je što to moram reći, ali ovo nije Juventusov stil."

"Priča s Mandžukićem je mogla bolje završiti. Ali jedna stvar je sigurna: ostaje zahvalnost što je bio primjer igrača koji daje sve za dres koji nosi."

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.