Juventus bi Valenciji dao Pjacu i Sturara u zamjenu za braniča Joaoa Cancela

Nedjelja, 10. lipnja 2018. 14:57 Napisao/la  SC
Marko Pjaca (Juventus)
Marko Pjaca (Juventus)

Prema posljednjim informacijama talijanskog sportskog dnevnika, Juventus zbog odlaska Stephana Lichtsteinera intenzivno traga za desnim bekom čiju poziciju trenutačno pokriva jedino Mattia De Sciglio.

Tuttosport piše kako je Juventus već uspostavio kontakte s Valencijom i Joaom Cancelom, portugalskim reprezentativcem koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Interu.

Budući da bi poslovanje trebala uravnotežiti u skladu s financijskim fair playom, Valencia je navodno zainteresirana za daljnji dijalog te bi za Joaoa Cancela (24) potraživala 40 milijuna eura.

Sklon ekonomičnim kupnjama, Juventus je pripravan ponuditi upola manju cijenu. Valencia, pak, smjera smanjiti izvješenu cijenu jedino ako u posao budu uključeni i Marko Pjaca (15 milijuna eura) i Stefano Sturaro (7,5 milijuna eura) zajednički vrijedni 22,5 milijuna eura.

Na potezu je Juventus generalni direktor Giuseppe Marotta.

Marko Pjaca posljednjih se tjedna učestalo spominje u kontekstu igrača koji će u skorašnjem prijelaznom razdoblju napustiti Juventus.

Bio je povezan s Lazijom, no njegov posrednik Marko Naletilić eventualni transfer opisao je kao “nogometnom fantazijom jer je budućnost Marka Pjace u Juventusu”.

Hrvatski reprezentativac proteklu proljetnu polusezonu proveo je na posudbi u Schalkeu.

U Juventus je, napustivši Dinamo, pristigao u srpnju 2016. godine u transferu vrijednom 23 milijuna eura.

Za torinski je klub u svim natjecanjima ubilježio 20 službenih nastupa

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.