Emre Can žestoko reagirao zbog toga što neće igrati Ligu prvaka, Mario Mandžukić šuti

Srijeda, 04. rujna 2019. 14:23 Napisao/la  SC
Emre Can
Emre Can

 

Nakon što je Emre Can saznao da ga Maurizio Sarri nije prijavio za Ligu prvaka, njemački reprezentativac žestoko je reagirao:

- Ne mogu vam objasniti što se dogodilo. Sarri me zvao na mobitel, a poziv nije trajao niti 60 sekundi. Ovo je veliko razočaranje za mene, moram igrati u Ligi prvaka. Jako sam šokiran i ljutit. Moji zastupnici i ja smo razgovarali s drugim klubovima. Ali nakon razgovora s Juventusom, odlučio sam ostati. Za mene, uvjet ostanka bio je igranje u Ligi prvaka. Da sam ranije znao, ne bih ni ostao. Sada moram izvući zaključke i razgovarati sa svojim agentom i klubom, kazao je bivši igrač Liverpoola, Leverkusena i Bayerna.

Za razliku od Cana, Mario Mandžukić nije reagirao.

Nije imao zbog čega reagirati, jer su talijanski mediji prije dva tjedna znali da Mandžukić neće biti prijavljen za Ligu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.