Pep Guardiola: Nisam pogledao niti jednu utakmicu Šahtara, Dinama, niti Atalante!

Petak, 30. kolovoza 2019. 18:57 Napisao/la  SC

Bitno mi je osvojiti Ligu prvaka, ali ako je i ne osvojim, idemo dalje. I dalje ću biti ista osoba, probudit se ujutro, puno raditi, ići rano na spavanje, kaže menadžer Manchester Cityja

Pep Guardiola
Pep Guardiola

 

Voljom ždrijeba Dinamo će igrati protiv najskuplje momčadi na svijetu, hrvatski prvak u skupini je s Manchester Cityjem koji ima momčad vrijednu 1,27 milijarde eura:

Evo što trener Pep Guardiola kaže o skupini sa Šahtarom, Atalantom i Dinamom:

- Iskreno, nisam pogledao niti jednu utakmicu Šahtara ove sezone. Zapravo, nisam gledao niti jednu utakmicu Dinama, niti Atalante. No, trenera Atalante djelomično poznajem. Imao je sjajnu prošlu sezonu, igrao je različiti nogomet iz utakmice u utakmicu, i to dosta neuobičajen za Italiju. Prošle sezone su mnogi rekli da smo imali sreće. Sve je to dio ždrijeba. Nekada dobijete jedan klub, nekada drugi. U svakom slučaju, mi ih sve analiziramo, gledamo, pratimo i razmišljamo kako igrati protiv njih da bi došli do sljedeće faze Lige prvaka. Bitno mi je osvojiti Ligu prvaka, ali ako je i ne osvojim, idemo dalje. I dalje ću biti ista osoba, probudit se ujutro, puno raditi, ići rano na spavanje, jesti zdravo i brinuti se o sebi koliko god mogu. Voljet ću iste ljude koje volim i sada. Jednostavno, to neće promijeniti moj život, kazao je Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.