Neymaru zvižde u Parizu, PSG objavio da Brazilac nema ugovorenu fiksnu odštetu

Četvrtak, 18. siječnja 2018. 14:48 Napisao/la  SC
Cavani i Neymar
Cavani i Neymar

Neymar je protiv Dijona postigao čak četiri pogotka za PSG, povrh toga u visokoj pobjedi (8:0) dvaput je asistirao...

Unatoč svemu Neymar je pariški travnjak napustio nervozan zbog reakcije navijača PSG-a, koji su mu počeli zviždati kada je izvodio kazneni udarac.

Prije izvođenja navijači su skandirali "Cavani, Cavani..." zazivajući urugvajskog da izvede kazneni udarac i postigne 100. pogodak za PSG.

Ništa od toga, Neymar je izveo penal i izazvao salvu zvižduka.

Svi znaju da Neymar nije zadovoljan u Parizu!

Iako igra vrhunski, od prvoga dana nije se najboje snašao, a sve je počelo upravo sukobom s Cavanijem oko izvođenja penala.

Real Madrid sve više pritišće Brazilca, Florentino Perez ne krije da u njemu vidi nasljednika Cristiana Ronalda, otvoreno govori da želi dovesti Neymara.

U PSG-u ne reagiraju na poruke iz Madrida, ali su ipak u medijski prostor pustili znakovitu informaciju.

Naime, Neymarov legalni zastupnik Marcos Motta izjavio je da u Brazilčevu ugovoru s PSG-om nema klauzule o fiksnoj odšteti.

Takvu klauzulu aktivirao je PSG, kada je za 222 mil. eura doveo Neymara iz Barcelone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.