RIJEKA - SARPSBORG Trener Sarpsborga ležerno najavio utakmicu prije nego što se skinuo pred novinarima

Četvrtak, 16. kolovoza 2018. 00:17 Napisao/la  SC

Rijeka je vrlo agresivna i dobro organizirana momčad, analizirali smo igru Rijeke i vjerujemo da smo našli slabe točke. Na nama je da budemo kompaktni te da zabijemo prvi pogodak, kaže trener Bakke.

Geir Bakke i Joackim Thomassen
Geir Bakke i Joackim Thomassen Foto: Twitter

 

Trener Geir Bakke i kapetan Joackim Thomassen najavili su večerašnju (20.45) utakmicu protiv Rijeke u ležernom izdanju, Norvežani prema ponašanju ostavljaju dojam da su došli na izlet u Rijeku.

- Čeka nas utakmica protiv puno boljeg protivnika, Rijeka ima puno više europskog iskustva od nas. Radujemo se utakmici, moja je procjena da imamo 20 posto šansi za prolaz u play-off. Nama vrijeme nije problem, nije problem ni predstojeći derbi protiv Bronna u prvenstvu. Ovo je za nas najvažnija utakmica ove godine. Rijeka je vrlo agresivna i dobro organizirana momčad, analizirali smo igru Rijeke i vjerujemo da smo našli slabe točke. Na nama je da budemo kompaktni te da zabijemo prvi pogodak, kaže trener Bakke.

– Rijeka se mora dokazati za razliku od nas, mi ćemo uživati na terenu. Sve je moguće, kaže Thomassen.

Na kraju presice trener Bakke i jedna član klupske logistike iznenada su skinuli majice i pozirali pred norveškim novinarima goli do pasa.

Očito neka interna zabava koja ukazuje da nije sve tako napeto kao što se čini u europskim utakmicama. Na terenu neće biti tako zabavno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.