Europska liga: Atletico i Marseille u finalu, Diego Costa presudio Arsenalu, Salzburg ispao u 116.

Četvrtak, 03. svibnja 2018. 23:15 Napisao/la  SC

Momčad koju su dobro upoznali navijači Rijeke u 2. pretkolu Europske lige, postignula je dva pogotka Marseilleu u 90 minuta

Veselje u Madridu
Veselje u Madridu


Atletico i Marseille igraju u finalu Europske lige.

Pogotkom Diega Coste, Atletico je pobijedio Arsenal u uzvratnoj utakmici u Madridu, Arsene Wenger doživio je zadnji europski poraz u točno 250. europskoj utakmici na klupi Arsenala.

Diego Simeone nije vodio svoju momčad s klupe zbog isključenja u Londonu, gdje je Atletico igrao bez isključenog Vrsaljka od 10. minute.

 I uspio odigrati 1:1, što je za Simeoneovu momčad bila ključna prednost u uzvratu.

RB Salzburg uspio je nadoknaditi zaostatak iz Marseillea, austrijska momčad dokazala je da nije slučajno dospjela u polufinale.

Momčad koju su dobro upoznali navijači Rijeke u 2. pretkolu Europske lige, postignula je dva pogotka u 90 minuta i ispala u produžecima.

Utakmicu je pogotkom u 116. minuti riješio Rolando, pet minuta nakon što je ušao u igru postigao je pogodak na Payetovu asistenciju.

Uzvratne polufinalne utakmice Europske lige: Atletico - Arsenal 1:0 (2:1) (Diego Costa 45+2), RB Salzburg - Marseille 2:1 (2:3) (Haidara 53, Sarr 65-ag/Rolando 116)
* u zagradama su ukupni rezultati

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.