Europska liga: Ante Rebić i Mateo Kovačić u polufinalu igraju jedan protiv drugoga

Četvrtak, 18. travnja 2019. 23:05 Napisao/la  SC

Ante Rebić bio je jedan od najboljih igrača Eintrachta u večeri za pamćenje domaćih navijača, u trima ostalim utakmicama nije bilo neizvjesnosti

Ante Rebić
Ante Rebić

 

Ante Rebić bio je jedan od najboljih igrača Eintrachta u večeri za pamćenje domaćih navijača.

Eintracht je eliminirao Benficu nakon što je u prvoj utakmici poražen 2:4, dvama pogocima u Frankfurtu domaća je momčad uspjela osvariti plasman u polufinale zahvaljujući postignutim pogocima gostima.

Benfica je tek pred kraj utakmice preuzela inicijativu u pokušaju da promjeni rezultat, Eintracht je organiziranom obranom sačuvao prednost protiv momčadi koja je eliminirala Dinamo.

Nastavlja se uspješna sezona Eintrachta u Njemačkoj i Europi, a Rebić je ponovo skrenuo pažnju stručnjaka sjajnim učinkom u napadu.

Asistirao je za drugi pogodak i bio u ishodištu većine izravno opasnih akcija domaćina.

U trima ostalim utakmicama nije bilo neizvjesnosti, Chelsea, Valencia i Arsenal pobjedama su potvrdili pobjede u prvim utakmicama.

Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu za Chelsea.

U polufinalu igraju  Arsenal - Valencia i  Eintracht - Chelsea.

Uzvratne utakmice četvrtfinala Europske lige: Chelsea - Spartak Prag 4:3 (5:3) (Pedro 5, 27, Deli 10-ag, Giroud 17/Soucek 26, Sevcik 51, 55), Eintracht F. - Benfica 2:0 (4:4) (Kostić 37, Rode 67), Napoli - Arsenal 0:1 (0:3) (Lacazette 36), Valencia - Villarreal 2:0 (5:1) (Latorre 13, Parejo 54)
* u zagradama su ukupni rezultati

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.