Sergio Ramos opet odradio važan dio posla, Liverpool stao nakon Salahova izlaska

Nedjelja, 27. svibnja 2018. 13:52 Napisao/la  SC

Sergio Ramos ima sjajni piar tako da se odmah oglasio velik broj onih koji sumnjaju u iskrenost njegove dirljive poruke Salahu

Sergio Ramos i Salah u hrvačkom zahvatu
Sergio Ramos i Salah u hrvačkom zahvatu

 Sergio Ramos našao se u nezavidnoj poziciji nakon što se Salah ozlijedio u finalu Lige prvaka.

Salah je u 30. minuti izašao suznih očiju, stradalo je rame nakon duela u kojemu je Sergio Ramos pokazao  elemente grčko-rimskog hrvačkog stila.

Nije baš mali broj onih koji su javno posumnjali u namjeru kapetana Real Madrida, prvi Jurgen Klopp:

- Naravno da je to bio važan trenutak utakmice. Znam da ako nešto kažeš nakon poraza, to zvuči kao da si loš gubitnik, ali bio je to težak start. Bio je to pomalo kao hrvački zahvat, nakon kojeg je Mo nesretno pao na rame. Momci su ostali u šoku i povukli se. A onda su došli i jako čudni golovi, te je završilo 3:1 za Real i nismo baš u najboljem raspoloženju, kazao je Klopp.

- Nogomet ti ponekad pokaže dobre strane, ponekad loše. Iznad svega, mi smo kolege profesionalci. Brz oporavak, Salah. Budućnost te čeka, napisao je na Twitteru Sergio Ramos.

Kapetan Real Madrida posebno je poznat po sjajnom piaru.

Vrhunski komunicira s javnošću u osjetljivim trenucima tako da se odmah oglasio velik broj onih koji sumnjaju u iskrenost njegove dirljive poruke Salahu.

Činjenica je da je Liverpool jednostavno stao nakon Salahova izlaska, što znači da je Sergio Ramos opet odradio važan dio posla.

Slučajno ili namjerno!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.