Ronaldo igra protiv Ajaxa, Allegri uvjeren da utakmice neće završiti bez golova

Utorak, 09. travnja 2019. 21:59 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Max Allegri ponosno je najavio Cristiana Ronalda u početnoj postavi Juventusa u utakmici protiv Ajaxa.

Juventus gostuju u Amsterdamu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Ronaldo se oporavio od ozljede mišića koju je zaradio u nacionalnom dresu.

- Cristiano Ronaldo je trenirao sa timom, on nam je na raspolaganju i ako se ništa ne dogodi prije toga, sutra će biti u startnom timu. Ajax je jak tim koji je eliminirao Real Madrid, koji je igrao izjednačeno sa Bayernom, tako da moramo biti oprezni. Ovo je prva utakmica koja će puno značiti. Očekujem otvorenu utakmicu i malo je vjerovatano da će završiti 0:0. Ovo je potpuno drugačija utakmica od utakmice protiv Atletica, Ajax igra na potpuno drugačiji način, kaže Allegri.

Juventus slovi favoritom za osvajanje Lige prvaka, Allegri je na početku sezone jasno rekao da ga u zadnjoj sezonu u Torinu ne zanima ništa drugo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.