PSG-u nije presudio VAR nego mentalitet gubitnika, ista matrica poraza od Man. Uniteda, Barce...

Četvrtak, 07. ožujka 2019. 08:27 Napisao  I. V.

PSG zadnjih sezona ispao od Manchester Uniteda i Barcelone u neviđenim raspletima, protiv Real Madrida i Cristiana Ronalda nije imao šansi

Thiago Silva i Damir Skomina
Thiago Silva i Damir Skomina

 

PSG ima novac, ima najskuplje igrače na svijetu, ima dobrog trenenra ali nema mentalitet velikana kao što su Real Madrid te posebice Manchester United i Barcelona od kojih je PSG zadnjih sezona ispadao iz Lige prvaka u neviđenim raspletima.

Od Barcelone je 2017. godine ispao nakon poraza od čak 1:6 u uzvratu, dva pogotka primio je pariški klub u sudačkoj nadoknadi.

U prvoj utakmici pobijedio je 4:1, što je bio rezultat koji nitko nikada prije PSG-a nije uspio prokockati.

Protiv Real Madrida 2018. godine nisu imali šanse, u objema su utakmicama izgubili (1:3, 1:2), Ronaldo je trima pogocima dokazao Neymaru što znači biit igrač za velika djela.

Ove godine s novim trenerom Thomasom Tuchelom nisu promijenili mentalitet gubitnika.

U prvoj su utakmici protiv Manchester Uniteda demonstrirali moć i pobijedili 2:0, uzvrat se činio formalnost kao 2017. godine protiv Barcelone.

Štoviše, Mancester United je u Pariz stigao bez nekoliko najboljih igrača.

A onda se dogodila utakmica koja je završila kontroverznom odlukom slovenskog suca, Skomina je u sudačkoj nadoknadi na intervenciju CAR-a dosudio kazneni udarac kojim je Manchester United eliminirao PSG:

- To je sramota! I UEFA još uvijek bira četiri momka koji ni u usporenoj snimici na VAR-u ne mogu odlučiti ... da igranje rukom jednostavno ne postoji! Kako možeš igrati rukom iza leđa? Ahh ... jebite se, napisao je Neymar na Instagramu.

Tipična reakcija ogorčenog gubitnika!

 Igranje rukom u pasivnom položaju uvijek je predmet rasprava, Damir Skomina više bi pogriješio da nije dosudio kazneni udarac.

Nije PSG-u presudio VAR nego mentalitet gubitnika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.