Cristiano Ronaldo odlučujući pogodak proslavio slično kao Diego Simeone

Srijeda, 13. ožujka 2019. 08:44 Napisao/la  SC

Ronaldo je najbolji igrač na svijetu, koji može odigrati ovako kada je najvažnije. Vidio je što sam napravio u Madridu i pokazao svoj karakter, kazao je Diego Simone

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

 

Cristiano Ronaldo najbolji je igrač i strijelac u povijesti Lige prvaka koja traje od 1992. godine, nevjerojatni Portugalac postigao je 127 pogodaka i pet puta postao europski prvak.

Ronaldo je ostvario hat-trick protiv Atletica, Juventus je pobijedio 3:0 i eliminirao (3:2) jednu od najboljih europskih momčadi koja igra vrlo sličan nogomet kao talijanski prvak.

Razlika je u tome da Atletico nema Ronalda:

- Ovo je bila posebna noć, ne samo zbog mojih pogodaka, već zbog nevjerojatnog stava ekipe. Pokazali smo mentalitet pobjednika Lige prvaka. Još nismo ništa osvojili, ali ovakva igra pokazuje da smo na pravom putu. Juventus me doveo zbog ovoga, da pomognem i obavim svoj posao, tako da sam sretan što smo uživali u čarobnoj noći. Atletico je sjajna momčad i vrlo težak protivnik, ali mi smo pokazali više. Zaslužili smo prolaz u četvrtfinale, rekao je Ronaldo nakon još jedne velike partije.

Diego Simeone jedan je od najboljih trenera na svijetu u destrukciji, Atletico pod njegovim vodstvom igra najbolju obranu na kontinentu.

Nije pomoglo protiv Ronalda:

- Postignuli su dva slična pogotka, onakva kakva smo mi postignuli u prvoj utakmici. Patili smo cijelu utakmicu, Juventus je zasluženo otišao u četvrtfinale. Ne, nije to naša najlošija utakmica otkada sam trener, nisam vidio nedostatke u karakteru. Moramo priznati da su bili bolji od nas. U prvom poluvremenu igrali smo dobro, ali u drugom dijelu nismo uspjeli napraviti ništa što bi nam omogućilo prolaz. Ponavljam, nismo izgubili jer smo igrali loše, izgubili smo jer su oni bili bolji, rekao je Simeone.

Ronaldo je treći i odlučujući pogodak u Torinu proslavio slično kao Simeone u Madridu, ne baš pristojnom gestikulacijom Ronaldo je znakovito rukama pokazao međunožje:

- Ronaldo je najbolji igrač na svijetu, koji može odigrati ovako kada je najvažnije. Vidio je što sam napravio u Madridu i pokazao svoj karakter, priznao je Simone da nije jedini koji ima muda.

Massimiliano Allegri prošli tjedan već je postao bivši trener Juventusa, da je ispao od Atletica sezona bi završila.

Ovog tjedna Allegri je opet ponajbolji trener na svijetu i favorit za osvajanje Lige prvaka:

- Nije bilo realno očekivati da će Cristiano postići samo jedan gol u Ligi prvaka ove sezone. Odigrali smo veliku utakmicu pred sjajnom publikom koja stoji iza nas, Juventus nije favorit za osvajanje Lige prvaka, mi smo samo jedan od kandidata. Trofej Lige prvaka je samo jedan od naših ciljeva ove sezone, kao i obično. Da smo ispali, to ne bi bio neuspjeh! Juventus svake godine mora igrati Ligu prvaka, a da bi je osvojio moramo se koncentrirati na sljedeće kolo. To je vrlo jednostavno, kaže Allegri.

I jest jednostavno kada imaš Ronalda u momčadi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.