Marcelo: Rekao sam da će Neymar jednog dana zaigrati za Real Madrid

Utorak, 13. veljače 2018. 16:43 Napisao/la  SC
Neymar i Marcelo uskoro u istom dresu druge boje
Neymar i Marcelo uskoro u istom dresu druge boje

 Marcelo je u najavi utakmice Lige prvaka između Real Madrida i PSG-a smiono rekao sljedeće:

- Rekao sam da će Neymar jednog dana zaigrati za Real Madrid. Razmijenili smo nekoliko poruka, ali nismo pričali o nogometu. Siguran sam da bi naši navijači bili oduševljeni kada bi on došao kod nas. Međutim, PSG nije Neymar, oni imaju puno odličnih igrača na koje ćemo također morati paziti. Neymar i Ronaldo su fantastični igrači koji mogu zabiti odlučujuće golove u ovoj utakmici, ali ne mislim da će rasplet utakmica izeđu Real Madrida i PSG-a ovisiti samo o njima, kazao je brazilski reprezentativac u dresu Real Madrida.

Atmosfera u Madridu nije dobra, slabiji niz rezultata doveli su u pitanje poziciju Zinedinea Zidana:

- Zidane je odličan trener koji je napravio puno dobrih stvari za ovu momčad. Ima mnogo strpljenja i povjerenja u nas. On nam govori kako da igramo, a mi smotu da napravimo ono što je on zamislio. Naša podrška prema njemu je neupitna. Sve bismo napravili za njega, zaključuje Marcelo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.