Liga prvaka: Liverpool i Man. City u sjeni borbe za titulu prvaka igraju četvrtfinale

Utorak, 09. travnja 2019. 09:35 Napisao/la  SC

Nemoguće je osvojiti četiri trofeja, kaže Pep Guardiola koji je s Barcelonom u prvoj sezoni osvojio šest trofeja. Totenham igra na novom stadionu

Jurgen Klopp i Pep Guardiola
Jurgen Klopp i Pep Guardiola

 

Večeras (21) se nastavlja natjecanje u najboljoj nogometnoj ligi na svijetu, na rasporedu su prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Prema rasporedu večeras igraju tri od četiri engleska kluba koji su stigli u završnicu.

Jedan je otpasti budući da u četvrtfinalu igraju Tottenham i Manchester City, prva utakmica igra se na novom stadionu u Londonu.

- Ako želimo proći, moramo se znati nositi s njihovim agresivnim pristupom. Znamo što nas čeka i spremni smo, kaže Pep Guardiola koji na klupi Manchester Cityja jedino nije ostvario planirano u Ligi prvaka.

Aktualni engleski prvak silno želi igrati finale Lige prvaka iako je okupiran pohodom na tri preoatala trofeja, jedna je već osvojen (Liga kup).

- Nemoguće je osvojiti četiri trofeja, kaže Guardiola koji je s Barcelonom u prvoj sezoni osvojio 6 trofeja.

- Guardiola smo se susretali u Španjolskoj, uvijek je bilo teško. Bit ćemo agresivni i nastojati ih pobijediti. Igramo četvrtfinale Lige prvaka, a ne prijateljski susret, najavio je Muricio Pochettino.

Liverpool je favorit u utakmicama protiv Porta:

- Stiže proljeće, a mi smo u utrci za dva trofeja, to je dobro. Nismo završili sezonu, u svoju bilježnicu želimo ispisati još nekoliko stvari. Neće nam biti lako protiv Porta, ali to je i za očekivati u ovoj fazi natjecanja, rekao je Jurgen Klopp.

Dojam je da je Kloopu i Guardioli važnije tko će postati engleski nego europski prvak.

Liverpool i Manchester City u sjeni borbe za titulu prvaka igraju utakmice Lige prvaka!

Kako to bahato zvuči!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.