Jurgen Klopp: Mislim da je ovo bila naša najbolja utakmica u gostima

Četvrtak, 02. svibnja 2019. 09:10 Napisao/la  SC

Messi je nezaustavljiv, nemoguće je obraniti onaj slobodni udarac! Drugi gol možda nije njegov najbolji gol u karijeri, ali je pokazao da zna gdje treba stajati, kaže menadžer Liverpoola

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

 

Jurgen Klopp nakon poraza (0:3) od Barcelone nije izgledao kao čovjek kojemu se srušio svijet, trener Liverpool jednostavno je objasnio u čemu je razlika između Barcelone i Liverpoola:

- Messi je nezaustavljiv, nemoguće je obraniti onaj slobodni udarac! Drugi gol možda nije njegov najbolji gol u karijeri, ali je pokazao da zna gdje treba stajati. Njegov sam veliki štovatelj, ali dobro smo se branili od njega. Vrlo je teško igrati protiv Barcelone. Ako pogledate rezultat, ispada da je Valverde sve učinio kao što treba, a da sam ja sve učinio pogrešno. A ja mislim da je ovo bila naša najbolja utakmica u gostima! Ne samo ove, nego i prošle godine! Čini me sretnim da smo onako igrali protiv ovakve momčadi, naglasio je Klopp.

Rezultat nije realan kada se nabroje šanse:

- Nije problem što smo izgubili u gostima, problem je što nismo postignuli pogodak. Uživao sam u utakmici, ali smo na kraju izgubili, a to nije zabavno. Ja preuzimam odgovornost, igračima sam rekao da sam ponosan na njih. Rekao sam da prestanu razmišljati o Barceloni, sljedeću utakmicu igramo protiv Newcastlea i to je naš fokus. Pokazali smo da znamo stvarati šanse, a moji momci nikada ne odustaju i to volim, kazao je Klopp.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.