Jurgen Klopp i Niko Kovač podignuli tenzije na Anfieldu, zaiskrilo na klupama

Srijeda, 20. veljače 2019. 00:58 Napisao/la  SC

Rekao mi je Niko da se prvo želio pozdraviti s Ribéryjem, koji je postao otac. Budući da je Ribery peti put postao otac, nije to baš bilo tako uzbudljivo, rekao je cinično Klopp

Klopp i Kovač
Klopp i Kovač

 

Nakon zadnjega zvižuda na Anfieldu zaiskrilo je na klupama, u jednom trenutku izgledalo je da su Jurgen Klopp i Niko Kovač žestoko posvađali.

Obojica su odmah u mix-zoni objasnili što se dogodilo:

- Bio je to čisti nesporazum. Želio sam se rukovati s Nikom, on je prvo želio pozdraviti cijelu momčad Bayerna. Stajao sam tamo kao telac, rekao je u svom stilu Klopp.

 - U Engleskoj je uobičajeno da se treneri rukuju nakon posljednjeg zvižduka. Ja samo prvo otišao prema svojoj klupi, a ne prema njemu. U Engleskoj je drugačije! Nije bilo loše namjere, ispričao sam se nakon toga, rekao je Kovač.

- Rekao mi je Niko da se prvo želio pozdraviti s Ribéryjem, koji je postao otac. Budući da je Ribery peti put postao otac, nije to baš bilo tako uzbudljivo, rekao je cinično Klopp.

O utakmici s malo prilika, njemački trener rekao je sljedeće:

- Možemo igrati bolje, trebali bismo igrati bolje. Bila je to velika borba, ne mogu se sjetiti prilike u drugom poluvremenu na objema stranama. Ništa nije rješeno, imamo osnovu koju možemo koristiti uzvratu, s toga aspekta rezultat je u redu. To nije rezultat snova, ali je dobar. Mnogo je stvari u igri bilo dobro, igrali smo protiv izvanredne momčadi i svaka je pogreška mogla biti kobna. Nisam ushićen igrom, ali bilo je sasvim redu, kazao je Klopp.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.