Ernesto Valverde objasnio zašto je Leo Messi sjedio na klupi u Torinu

Četvrtak, 23. studenog 2017. 09:30 Napisao/la  SC
Leo Messi igrao u drugom poluvremenu
Leo Messi igrao u drugom poluvremenu



Ernesto Valverde objasnio je zbog čega je Leo Messi sjedio na klupi u prvom poluvremenu utakmice između Juventusa i Barcelone (0:0) u Torinu.

- Odigrao je veliki broj utakmica i smatrao sam da treba igrati  drugo poluvrijeme. Očekivali su da će Juventus u prvom dijelu  igrati čvrsto, zato je ušao u drugom poluvremenu. Ovo je bila moja odluka, rekao je trener Barcelone.

U Ligi prvaka Messi je posljednji put s klupe krenuo prije četiri i pol godine, tada nije bio potpuno spreman zbog ozljede,  Barcelona je doživjela poraz (0:3) od Bayerna.

Valverde nije rekao da Barcelona tijekom vikenda igra derbi protiv Valencije, sastaju se dvije trenutačno najbolje momčadi Primere.

Očito je dobro procijenio da je utakmica protiv Valencije važnija od utakmice protiv Juventusa, Barcelona je u Torinu osigurala plasman u završnicu Lige prvaka.

Prolaz u idući krug natjecanja Lige prvaka osiguralo je devet momčadi: PSG, Bayern, Manchester City, Bešiktaš, Tottenham, Real Madrid, Barcelona i Chelsea.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.