DIEGO MARADONA

Poželiš da je Luka Modrić Argentinac

Petak, 22. lipnja 2018. 08:41 Napisao/la  SC

Leo Messi nema tu osobnost, kaže Maradona

Diego Maradona
Diego Maradona

 Najveći argentinski nogometaš u povijesti Diego Maradona izazvao je salvu negativnih reakcija u domovini nakon kritika poslije utakmice protiv Islanda.

Nakon utakmice protiv Hrvatske, Maradona je sve sažeo u jednoj rečenici:

- Poželiš da je Modrić Argentinac, bio je savršen. A naši lideri nisu bili lideri, Messi nema tu osobnost, prvo mora nešto osvojiti, kazao je najbolji svih vremena kojemu Messi prema karakteru nije ni do koljena.

- Pričali smo da veliki igrači dođu na ovakva velika natjecanja i ostave traga. Messi nije napravio ništa, nije se pojavio, a Messi je velik igrač. Nije ga bilo ni protiv Islanda. Kada izgradiš momčad oko Messija, a on ne odigra kako zna, platiš to. I tako je i bilo, Hrvatska je apsolutno razbila Argentinu. Veliki igrači uživaju u ovakvim utakmicama, a Luka Modrić je velik igrač. Odigrao je sjajnu utakmicu, pritiskao Argentince, kao i njegov partner u veznom redu Ivan Rakitić, koji je za mene također jedan od najboljih veznjaka na svijetu. I to je razlika između Hrvatske i Argentine, svi su odigrali dobro, ali kada trebaš nešto posebno, zvijezde se moraju pokazati. Hrvatska je to imala, Argentina nije, rekao je Peter Schmeichel, legendarni danski vratar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.