Zlatko Dalić: Kako god okrenemo, mi smo favoriti! Svi će na nama graditi svoj imidž!

Petak, 22. ožujka 2019. 19:31 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

 

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Budimpeštu, gdje u nedjelju (18) igra drugu kvalikacijsku utakmicu za plasman na EP 2020.

- Bila je to dosta teška utakmica s Azerbajdžanom, ali dobro smo odgovorili i 90 minuta strpljivo gradili pobjedu. Potrošili smo se više od očekivanog, ali sada se vraćaju Brozović i Rebić, a ponovno nam je i Lovren na raspolaganju te mislim da možemo biti još čvršći. Na krilima navijača nismo gubili nadu, oni su nas gurali do pobjede. Mađari su izgubili u Slovačkoj, ali nisu igrali loše. Pokazali su da su dobra momčad. No, kako god okrenemo, mi smo favoriti. Svi će na nama graditi svoj imidž, ali znamo svoju kvalitetu, vrijednost i mogućnosti. Svi su suparnici teški, svi igraju nogomet, a mi uspijevamo pobijediti i kada ne igramo sjajno, već smo uporni i strpljivi. Umor? Tako je i u drugim velikim natjecanjima, igra se i pod tjednom i za vikend. Moramo se prilagoditi, kako je nama, tako je i Mađarima. Svi su u istoj situaciji, kazao je izbornik Zlatko Dalić uoči odlaska.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.