Zlatko Dalić: Da su na mjestu Kalinića bili Mandžukić ili Modrić, morali bi otići

Petak, 21. rujna 2018. 20:33 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

 

Zlatko Dalić je u petak prijepodne u Opatiji sjedio za Okruglim stolom, poslijepodne je gostovao na Weekend Media Festivalu u Rovinju.

U Rovinju je također odgovarao na brojna pitanja među kojima se pitanja o statusu Nikole Kalinića stalno provlače kao dominantna.

Kao što je poznato Dalić je Kalinića potjerao kući nakon utakmice protiv Nigerije:

- To je bio moj poraz jer nisam uspio uvjeriti jednog čovjeka u svoju ideju i svoje poštene namjere. Žao mi je da je tako ispalo, ali morao sam odlučiti. Da se nešto slično nastavilo, mi ne bismo napravili rezultat koji smo napravili. Ponekad u životu morate donijeti teške odluke, nisam ponosan ni sretan zbog toga. Da su na mjestu Kalinića bili Mandžukić ili Modrić, morali bi otići. Ako ćemo raditi po načelu 'on može, on ne može', onda imamo problem. Čim napraviš jedan takav kompromis, nisi više gazda u svlačionici. Napravio sam to što sam napravio, što brže i bezbolnije. Badelj i Ćorluka pokazali su kako se treba ponašati i kako se ponaša pravi profesionalac, rekao je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.