O ŽDRIJEBU SP-a

Šuker kaže da je skupina najteža

Petak, 01. prosinca 2017. 19:40 Napisao/la  SC

Rakitić se veseli susretu s prijateljima

Rakitić i Messi
Rakitić i Messi


Hrvatska je za suparnike na svjetskoj smotri izvukla Argentinu, Island i Nigeriju, predsjednik HNS-a Davor Šuker smatra da ždrijeb nije bio naklonjen.

- Mislim da je ovo možda i najteža skupina na Svjetskom prvenstvu, sve su reprezentacije itekako respektabilne, a što dodatno reći o Messiju, koji može sam odlučiti bilo koju utakmicu. Nigerija na otvaranju skupine nam je zasad nepoznanica, no znamo da su bili neporaženi u kvalifikacijskoj skupini, što znači da su vrlo dobri. S Islandom imamo određena iskustva i drago mi je da smo ih dobili, s obzirom na rasplet našeg posljednjeg susreta u Reykjaviku, zaključio je Šuker.

- Teška skupina, neugodna. Bit će velika borba. Vjerujem da imamo kvalitetu da prođemo dalje. Drago mi je što igramo protiv mojih prijatelja Lea Messija i Mascherana. Jedva čekam Svjetsko prvenstvo i sve utakmice, pogotovo Argentinu. Respekt prema Argentini i Messiju je velik, a želja je još veća, rekao je Ivan Rakitić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.