Marijan Kustić tvrdi da je Hajduk u prosincu 2018. godine podnio zahtjev za domaćinstvo

Srijeda, 12. lipnja 2019. 22:16 Napisao/la  SC

Čelnici Hajduka, Grada Splita i HNS-a sastali su se u Zagrebu potkraj travnja što je bio korak prema poboljšanju odnosa i sada je sve na Splitu, kaže Kustić

Marijan Kustić
Marijan Kustić

 

Marijan Kustić pojasnio je odluku Izvršnog odbora HNS-a da se kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Mađarska igra u Splitu:

- Hajduk se u prosincu 2018. očitovao da je zainteresiran za jednu od dvije utakmice, Slovačka ili Mađarska i mi smo donijeli jednoglasnu odluku da se utakmica protiv Mađarske igra u Splitu. U potpisu očitovanja HNK Hajduka je predsjednik Huljev,  mi smo sukladno tome odlučili da se igra u Splitu. Čelnici Hajduka, Grada Splita i HNS-a sastali su se u Zagrebu potkraj travnja što je bio korak prema poboljšanju odnosa i sada je sve na Splitu. Oni će odgovoriti žele li utakmicu. Razgovarali smo i razgovaramo o odnosima Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza, ja mislim ne bi trebalo stavljati nikakve ultimatume kada je u pitanju hrvatska reprezentacija, kaže izvršni direktor HNS-a Kustić.

Oglasia se priopćenjem udruga Naš Hajduk čija je u Splitu uvijek zadnja:

- Maćehinsko ponašanje HNS-a, izbjegavanje Splita i ignoriranje Dalmacije i Hajduka traje već dvadesetak godina. Nesumnjivo je da postoji veliko nezadovoljstvo time te da ispašta i reprezentacija. Sve što tražimo je poštena i ravnopravna liga, micanje kriminalaca i korumpiranih nogometnih sudaca, uređen savez i čist nogomet. Ne vidimo tko može biti protiv toga i nevjerojatno je da nekoliko suvislih i konkretnih prijedloga u smjeru poštenja nitko nije ni razmotrio, a kamoli proveo. Domoljublje Hajdukovih navijača nitko nema pravo dovoditi u pitanje i svakoga tko to čini smatramo pijunom kriminalnih struktura koje sustavno uništavaju hrvatski nogomet, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.