LUKA MODRIĆ Igrat ću protiv Tunisa! Kapetan sam, za mene nema odmora!

Subota, 08. lipnja 2019. 22:17 Napisao/la  SC

Pričali smo malo poslije utakmice, čisto prijateljski, ništa posebno, kaže Modrić o susretu s Garethom Baleom

Luka Modrić i Marcelo Brozović
Luka Modrić i Marcelo Brozović

 

Luka Modrić vodio je hrvatsku reprezentaciju do još jedne pobjede, Hrvatska je u Osijeku pobijedila (2:1) Wales u utakmici koja je nakon pogotka gostiju potala neizvjesna:

- Rekao sam da nemamo pravo na pogrešku i odigrali smo dosta dobru utakmicu, kad je bilo teško vukao nas je ambijent, ova sjajna osječka publika. Svaka je ključna, momčadi u skupini su dosta izjednačene, svaki bod, svaka utakmica bit će jako važna. Bitno je da smo pobijedili, da samo se vratili na pobjednički put, sad se treba odmoriti i pripremiti se za ono što slijedi najesen. Bili smo dominantniji, sve smo dobro blokirali... Naravno, kad zabiju taj gol, uvuče se nervoza, ali izdržali smo sve napade, rekao je Modrić protiv koga je igrao dugogodišnji suigrač u Tottenhamu i Real Madridu Gareth Bale:

- Pričali smo malo poslije utakmice, čisto prijateljski, ništa posebno, kaže Modrić koji će u Varaždinu igrati protiv Tunisa:

- Hoću, pa kapetan sam, nema za mene odmora, ha-ha. Vidjet ću s izbornikom koliko ću igrati, a onda slijedi odmor poslije toga, naglašava Modrić koji je španjolskim novinarima odgovarao na pitanja o novom suigraču Edenu Hazardu:

- On je velik igrač i sretni smo što će biti dio naše momčadi iduće sezone, kazao je Modrić.

Andrej Kramarić nije zabio iako je imao jednu veliku priliku i dvije poluprilike:

- Zadnjih 15 minuta falilo mi je svježine, dao sam sav svoj trud da dođem do gola, ali sam osjećao nemoć u završnici. Koliko god sam htio zabiti, moram biti zadovoljan pristupom i igrom cijele momčadi. Pripremali smo se 10 dana za ovu utakmicu, odigrali dobro, možda na trenutke malo pali, no i to je normalno. Kažem, mogao sam to i ja prije riješiti, ali osjetio sam baš nemoć. Uvjeti su bili teški, ali meni je ipak bilo teže lani protiv Senegala, rekao je Kramarić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.