LUKA MODRIĆ Jedan njihov igrač prošao je kroz naša četiri igrača, što je nedopustivo!

Ponedjeljak, 09. rujna 2019. 23:27 Napisao/la  SC
LUKA MODRIĆ Jedan njihov igrač prošao je kroz naša četiri igrača, što je nedopustivo!

Luka Modrić nije dobio očekivani rođendanski dar u Bakuu, Hrvatska je odigrala 1:1 protiv Azerbajdžana koji je u drugom dijelu utakmice bio bolji i opasniji:

- Nismo uspjeli osvojiti ta tri boda koja smo priželjkivali. Mislim da smo dosta dobro ušli u utakmicu prvih 20-25 minuta, igrali smo jako dobro, zabili gol, mogli zabiti još dva-tri gola, ali nismo. Nakon toga smo se možda malo nesvjesno opustili i dozvolili Azerbajdžanu da nam stvara šanse i polušanse. I na kraju su uspjeli izjednačiti. Izgleda da mi ne možemo jednostavno, da si moramo zakomplicirati stvari, ali što je tu je. Još nam preostaju tri utakmice i vjerujem da ćemo se na kraju uspjeti plasirati na Euro.Iz nekog razloga smo pali. Možda neka opuštenost, jer smo vidjeli da smo stvarno dominantni i što je više utakmica odmicala oni su sve više rasli i iz jedne akcije koja nije mirisala ni na šta jedan igrač je prošao kroz tri-četiri igrača, što je nedopustivo i na kraju je zabio gol. Nakon toga jednostavno nismo imali više snage da okrenemo, kaže Modrić.

Iduća utakmica igra se u Splitu protiv Mađarske:

- Prije svega očekujem dobru atmosferu i veliku podršku. Nismo dugo igrali na Poljudu. Naravno, očekujem pobjedu protiv Mađarske, jer su svi bodovi pri kraju jako bitni i vjerujem da ćemo uspjeti doći do ta tri boda koja su jako važna, rekao je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.