Luka Modrić: Ako ovako nastavimo, mogli bi propustiti EP što bi bila katastrofa!

Nedjelja, 24. ožujka 2019. 23:13 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić i Dejan Lovren igraju nogomet na vrhunskoj razini u vrhunskim klubovima, gdje se nitko ne igra skrivača na terenu i izvan njega.

Obojica su bili vrlo jasni nakon poraza (1:2) od Mađarske u Budimpešti:

- Nismo igrali dobro, to je jedina istina. Kvalifikacije su tek startale, ima još dosta utakmica. Više ne smijemo igrati na ovakav način, moramo biti bolji, jer kad se igra ovako onda dolaze i porazi. U redu, ne treba sada razbijati glavu, nije se dogodilo ništa strašno, ali ako ovako nastavimo mogli bi loše proći u ovim kvalifikacijama i propustiti EP što bi bila katastrofa, kazao je Modrić.

- Nije bilo onako kako smo očekivali i priželjkivali. U utakmicu smo ušli preopušteno. Kako smo igrali dobro je da smo postigli i taj jedan pogodak. Ali, Mađari su nam očitali lekciju što se tiče agresivnosti, oni su nas u tome pobijedili, a to je i razlog zašto smo izgubili. U tom dijelu prelagano smo loptu davali suparniku, izgubili smo ih dosta... Nažalost, u takvoj igri dogode se i greške. U drugom poluvremenu izgledali smo malo bolje, ali prekasno smo se probudili. Mi se uvijek sjetimo igrati kada primimo pogodak ili dva, ali to jednostavno nije dobro. Trebamo se probuditi! Ne smijemo spavati onaj san sa SP-a, ovo je sasvim nova etapa, ne možemo živjeti na staroj slavi, svi skupa moramo se ponovno probuditi, dići na noge. Srećom, tek je početak kvalifikacija, idemo dalje, ima još dosta utakmica. Mislim da ćemo iz ovog poraza protiv Mađara sigurno nešto naučiti, rekao je Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.