IVAN PERIŠIĆ Igrači i izbornik jedva čekaju igrati u Splitu

Četvrtak, 30. svibnja 2019. 14:51 Napisao/la  SC

Počeo sam trenirati u Omišu sa šest godina, tu sam bio do desete godine kada sam prešao u Hajduk. Svi najbolji prijatelji su mi iz Omiša, kaže hrvatski reprezentativac

Ivan Perišić
Ivan Perišić

 

Nakon što srijedu u hotelu Le Meridien Lav s novinarima razgovarao izbornik Zlatko Dalić,u četvrtak se javnosti posredstvom medija obratio Ivan Perišić.

 - Puno mi znači ova utakmica. Tu sam napravio prve korake, počeo sam trenirati u Omišu sa šest godina, tu sam bio do desete godine kada sam prešao u Hajduk. Svi najbolji prijatelji su mi iz Omiša, jedva čekam, nadam se da će teren biti u dobrom stanju. Sigurno da će nas ovo sve napuniti energijom. Igrači i izbornik jedva čekamo igrati u Splitu, preduga je stanka, svi znamo što se dogodilo. Želimo igrati u svim gradovima; Osijek, Rijeka, Zagreb, Split i drugi stadioni. Hrvatska to zaslužuje, to je pravedno, svi nas žele vidjeti. Sjećam se kada sam bio mlad, koliko to znači. Znam što to znači mladima, mi smo otvoreni, a sada neka se dogovori tko se treba dogovoriti. Nadam se da će se riješiti to pitanje, kazao je Perišić u najavi utakmice protiv Omiša, koja se igra u petak (15) povodom proslave stogodišnjice kluba.

 Istodobno je Ivan Rakitić posredstvom HNS-a demantirao spekulacije da ne želi više igrati za reprezentaciju.

Potvrdio je Rakitić da utakmicu protiv Walesa neće igrati zbog ozljede.

- Zašto ne bi igrao dalje za reprezentaciju? To ste krivci vi novinari, kazao je Perišić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.