EDUARDO IZ BRAZILA

Hrvatska se muči u utakmicama odluke

Četvrtak, 19. listopada 2017. 20:35 Napisao/la  SC

Vatreni su bliže pobjedi protiv Grčke

Eduardo igra u Brazilu za Atletico Paranaense
Eduardo igra u Brazilu za Atletico Paranaense

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo, koji se oprostio od Vatrenih 2014. godine nakon deset godina u kockastom dresu i 29 golova, danas igra u Brazilu za Atletico Paranaense.

No, napadač još uvijek prati Vatrene i njihove rezultate što je i potvrdio u brazilskom dnevniku Lance komentiravši kvalifikacije za SP u Rusiji.

- Hrvatska je bliže pobjedi u dodatnim kvalifikacijama, Grčka je momčad koja igra dosadan nogomet. Igrao sam protiv njih u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, u prvoj smo utakmici remizirali kod kuće, u drugoj izgubili 0:2. Imaju mentalitet kakav su imali i 2004. godine kad su preko Portugala osvojili europski naslov, kaže Eduardo.

Bivši Vatreni mišljenja je da Modrić i društvo imaju velikih problema u odlučujućim utakmicama.

- U utakmicama odluke nešto manjka, Hrvatska se tada muči. Dobar je primjer Svjetsko prvenstvo. Odigrali smo odličnu utakmicu protiv Brazila, pobijedili Kamerun, a potom upisali poraz od Meksika, reprezentacije koja je imenima i kvalitetom inferiorna našem timu. Slično je bilo i na Euru 2016. na kojem je upisana pobjeda protiv Španjolske i osvojeno prvo mjesto u skupini, pa je uslijedila utakmica osmine finala protiv Portugala. Cristiano Ronaldo je opalio u produžetku, golman obranio, a Quaresma zabio nakon odbijanca. To su detalji koji rade razliku u velikim utakmicama, rekao je Eduardo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.