Splitski i zadarski županijski savezi službeno podržali kandidaturu Darija Šimića

Ponedjeljak, 04. prosinca 2017. 20:34 Napisao/la  SC
Stipe Pletikosa i Dario Šimić
Stipe Pletikosa i Dario Šimić


Split i Zadar kandidirali su Darija Šimića za predsjednika HNS-a.

Županijski nogometni savez Splitsko-dalmatinske županije očekivano je u ponedjeljak donio odluku da će podržati Šimićevu kandidaturu.

- Bez ozbira kako ovo završilo, 7. ili 22. prosinca, mi ćemo nastaviti ovu priču jer nas obvezuje ova podrška. Ne vjerujem da Šuker ima 14 potpisa, da ima, već bi ih pokazao, pa sve i da ima i da dobije sve glasove, što mu to vrijedi kad je 90 posto naroda u Hrvatskoj protiv ovakvog HNS-a, rekao je Pletikosa.

Dario Šimić, Stipe Pletikosa i Mario Stanić boravili su prošli tjedan u Zadru gdje su održali sastanak s predstavnicima županijskog saveza.

Sastanku nije nazočio predsjednik Reno Sinovčić koga je mijenjao njegov zamjenik Viktor Prtenjača.

U ponedjeljak je zadarski savez podržao Šimićevu kandidaturu što se moglo očekivati s obzirom da je Sinovčić osvjedočeni protivnik aktualne središnjice HNS-a.

Šimić bi do 7. prosinca trebao skupiti još sedam potpisa podrške što će biti nemoguća misija ako je točno da Davora Šukera podržava 13 i više županijskih saveza.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.