ŠUKEROV DEMANTI

Pregovori su "false notizie"

Četvrtak, 19. listopada 2017. 15:23 Napisao/la  SC

Novinari pokušavaju destabilizirati savez 

Davor Šuker
Davor Šuker Foto: HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker reagirao je priopćenjem na napise La Gazzette dello Sport o pregovorima sa Carlom Ancelottijem o preuzimanju hrvatske reprezentacije.

"Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične "false notizie", kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu - kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu", stoji u priopćenju predsjednika Šukera. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.