TALIJANSKA BOMBA

HNS želi da Ancelotti vodi Vatrene u Rusiji

Četvrtak, 19. listopada 2017. 11:33 Napisao/la  SC

Ancelotti je navodno voljan dati popust na plaću za SP 

HNS želi da Ancelotti vodi Vatrene u Rusiji

Hrvatski nogometni savez pregovara sa talijanskim trenerom Carlom Ancelottiem da vodi Vatrene tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Vijest je to koju su danas objavile ugledne talijanske dnevne novine na strani 11. Naravno, pod uvjetom da se Vatreni predvođeni Zlatkom Dalićem plasiraju na SP.

Ancelotti je "uhvaćen" na Stamford Bridgeu prije odlaska u Kanadu gdje će provesti jesen i zimu u društvu medvjeda koje obožava nakon što je naprasno završio vođenje Bayerna.

U talijanskom tekstu stoji "Ukoliko Hrvatska dođe u Rusiju, mogla bi iznenaditi na prvenstvu. Ima fenomenalne igrače poput Modrića, Rakitića, Kramarića, Mandžukića, Perišića i Kovačića, kakve malo ostalih reprezentacija ima. U Hrvatskoj su uvjereni da trener kao Ancelotti može te zvijezde držati u šaci disciplinom i osmijehom i ostvariti veliki rezultat. O ekonomskim pitanjima nije se pričalo u prvim kontaktima, ali Carletto je voljan dati popust za SP".

Rezultati talijanskog trenera dobro su poznati, osvojio je pet puta Ligu prvaka, dva puta kao igrač i tri puta kao trener. U svojoj karijeri vodio je Reggianu, Parmu, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid i Bayern. Jedan je od pet trenera koji je osvojio nacionalna prvenstva u četiri različite države - u Engleskoj, Njemačkoj, Italiji i Francuskoj. 

No, u reprezntaciji je radio samo kao pomoćnik Arrigu Sacchiju na SP 1994. kada je Italija završila druga nakon što je izgubila finale od Brazila na jedanaesterce. 

Njegove kvalifikacije nisu upitne bez obzira na posljednju neslavnu u Njemačkoj.

U cijeloj priči jedini problem su financije. Ancelotti je trener koji radi za višemilijunske svote, a činjenica je da HNS to ipak ne može platiti. 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.