HNS podržava uhićenja

Petak, 09. prosinca 2011. 17:33 Napisao  I. V.

Glasnogovornik HNS-a prenio službeno priopćenje

Davor Gavran i Zorislav Srebrić
Davor Gavran i Zorislav Srebrić

Davor Gavran, glasnogovornik HNS-a, pročitao je službeno priopćenje koje je HNS-a sastavio nakon uhićenja Stjepana Djedovića i Željka Širića:

"HNS ne raspolaže nikakvim informacijama u svezi s postupanjem pravosudnih tijela koja se odnose na uhićenje Željka Širića i Stjepana Djedovića. Nismo upoznati s potankostima uhićenja, očekujemo izvješća od strane pravosudnih tjela Republike Hrvatske u svezi s eventualnim djelima koja se stavljaju na teret Širiću i Djedoviću. Pozdravljamo svaku akciju policijskih i pravosudnih tijela usmjerenu na sprječavanje nezakonitosti, a posebno kad je u pitanju šport i nogomet", stoji u priopćenju.

Zbog razumljivih razloga svi čelnici HNS-a izbjegavaju tematske izjave za javnost, šutnja trenutačno vrijedi više od nekoliko paušalnih rečenica tipa: neka pravna država radi svoj posao! Tko zna što će pravna država još uraditi!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.