IZBORI TEK IDUĆE GODINE

Šuker dobio mandat i odgodio skupštinu

Petak, 17. studenog 2017. 20:50 Napisao  I. V.

Šuker za 19. prosinca sazvao redovitu skupštinu

Davor Šuker kupio vrijeme
Davor Šuker kupio vrijeme


Davor Šuker i Tomislav Svetina predstavnici su Zagrebačkog nogometnog saveza na Izbornoj skupštini HNS-a, koja se neće održati ove godine!

To je kratki rezime skupštine Zagrebačkog nogometnog saveza održane u petak.

Prema očekivanju Šuker je dobio podršku skupštinara u izbornoj bazi i stekao mogućnost kandidature za novi predsjednički mandat.

Međutim, aktualni predsjednik HNS-a očigledno nije siguran u ishod predsjedničke kampanje budući da nije htio sazvati Izbornu skupštinu do kraja godine, kao što je nedavno najavio Damir Vrbanović.

Šuker je za 19. prosinca sazvao redovitu Skupštinu na kojoj će se usvajati izvješća i slušati hvalospjevi, datum Izborne skupštine nije određen.

Jedino je poznato da Šukerov mandat ističe u travnju iduće godine do kada mora biti sazvana Izborna skupština.

Šuker je očito kupio vrijeme za lobiranje i učinio još jednu medvjeđu uslugu reprezentaciji.

Da se Izborna skupština sazvala u prosincu, kao što je najavio Vrbanović, od početka iduće godine medijska pažnja bila bi usredotočena pripremama reprezentacije za nastup u završnici SP-a u Rusiji.

Ovako će početkom iduće godine u prvom planu biti predsjednička kampanja tijekom koje će na prozorima HNS-a mjesecima visiti prljavi veš.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.