Davor Šuker, Darijo Srna, Josip Šimunić i Ivica Olić osnivaju reprezentaciju Vatrenih

Ponedjeljak, 30. travnja 2018. 20:39 Napisao/la  SC
Davor Šuker i Ognjen Vukojević
Davor Šuker i Ognjen Vukojević Foto: HNS

Davor Šuker, Darijo Srna,  Josip Šimunić i Ivica Olić inicirali su osnivanje reprezentacije veterana Vatrenih.

Ognjen Vukojević preuzeo je na sebe organizaciju projekta.

- Smatram da je ovo sjajna ideja i drago mi je što ću biti dio te priče. Uvijek je najljepše obući hrvatski dres i dijeliti svlačionicu s prijateljima s kojima sam prošao toliko toga. Vjerujem da projekt ima veliki potencijal, da možemo poslati sliku zajedništva i ljubavi prema hrvatskom dresu koja ne prestaje s umirovljenjem od A reprezentacije, kaže Srna.

- Razgovarajući s bivšim suigračima i današnjim prijateljima, složili smo se da bi ovakav projekt imao višestruke koristi. Nama igračima bio bi prilika za ponovno druženje, navijačima bi doveo reprezentaciju tamo gdje možda kao A reprezentacija nismo mogli doći, utakmice bi mogle imati humanitarnu stranu, a pritom bismo pokazali da se nogometna obitelj drži zajedno, kaže Vukojević.

- Čini me ponosnim entuzijazam koji postoji oko ovog projekta među bivšim reprezentativcima i sigurno ću kao predsjednik Saveza podržati ovu odličnu inicijativu. Kao bivši Vatreni, veselim se druženju i utakmicama koje za prvi cilj imaju zabavu za sve - za publiku, medije i nas na terenu, naglasio je Šuker.

I dalje će aktivno djelovati selekcija veterana HNS-a u kojoj sudjeluju veterani registrirani pri HNS-u.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.