Dario Šimić istaknuo kandidaturu za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza

Utorak, 19. rujna 2017. 15:13 Napisao  I. V.

S obzirom na trenutačni odnos snaga unutar HNS-a, koji zadnjih godina vodi Zdravko Mamić zajedno s osječkim lobijem, Šimić nema šanse

Dario Šimić istaknuo kandidaturu za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza

Dario Šimić želi postati predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

U razgovoru za Gazzettu dell Sport bivši član brončane generacije te igrač Milana i Intera, neodređno je najavio kandidaturu za predsjednika HNS-a. Šimić nije rekao kada se namjerava kandidirati:

- Prije šest godina sam osnovao Sindikat, studirao sam i sportski menadžment na Sveučilištu Bocconi u Milanu, a u budućnosti se planiram kandidirati za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, kazao je Šimić.

O igračkim Šimićevim referencama ne treba  posebno pisati, jedan je od riječkih nogometaša koji se realizira kao uspješan poduzetnik.

Zajedno s bratom Josipom vlasnik je firmi Živa voda, Živi bar i Živa kava,  Šimići se dugo godina bave biznisom s kavom i vodom, otvorili su lanac Viva’s barova.

Objektivni Šimićev problem je što prvo mora postati član skupštine, a onda kandidaturu netko mora podržati.

S obzirom na trenutačni odnos snaga unutar HNS-a, koji zadnjih godina vodi Zdravko Mamić zajedno s osječkim lobijem, Šimić nema šanse!

Možda se nešto promjeni do skupštine iduće godine, kada predsjedniku Davoru Šukeru ističe mandat.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.