Zoran Vulić dočekan pljeskom, Jasmin Huljaj pojasnio odlazak Željka Kopića

Ponedjeljak, 10. rujna 2018. 11:55 Napisao/la  SC

Kao predsjednik ne mogu nikome braniti s kime će se sastajati. On je htio otići, a ja sam prihvatio njegovu odluku, kaže Huljaj o odlasku Željka Kopića

Mladen Pralija, Zoran Vulić i Mario Carević
Mladen Pralija, Zoran Vulić i Mario Carević Foto: www.hnkhajduk

 

Zoran Vulić u ponedjeljak je službeno predstavljen na Poljudu kao novi trener Hajduka.

Vulića su novinari dočekali pljeskom, iskusni stručnjak peti put u karijeri preuzima momčad Hajduka:

- Uzbuđen sam što sam se vratio nakon toliko vremena, ovo je moja kuća. Napravit ću sve da napravimo što bolji rezultat. Momčad ima prostora za napredak. Došao sam u situaciji koja nije dobra, potrebno mi je vrijeme da upoznam momčad i potreban mi je mir. Nije to baš lagan posao jer da je ne bih ja tu bio. Najvažnije je da u ovom trenutku gledamo svaku sljedeću utakmicu. Napravit ću neke promjene i to je normalno, ali još je rano govoriti o tome opširnije. Sada mi je samo Rudeš u glavi, kazao je Vulić i naglasio:

- Tko ne želi igrati za Hajduk, što se mene tiče može napustiti klub. Moraju cijeniti klub, svi su oni profesionalci i imaju ugovore, ističe Vulić.

Predsjednik Jasmin Huljaj ovako je objasnio promjenu na klupi:

- I ranije smo razmišljali o promjenama, ali ja sam povjerenje dao Kopiću jer sam mislio da promjena trenera neće donijeti velike promjene. Kasnije se događalo nešto o čemu ćemo više razgovarati. Bila je to njegova odluka, a ja sam je podržao, kazao je Huljaj.

Je li Kopić otišao zbog sastanka sa Štimcem?

- Kao predsjednik ne mogu nikome braniti s kime će se sastajati. On je htio otići, a ja sam prihvatio njegovu odluku, tvrdi Huljaj.

Zašto Tudor nije prihvatio ponudu?

- Tudor je bio jedan od kandidata. Tada sam se odlučio za ostanak Kopića, pa sam prekinuo pregovore s Tudorom. Ispričavam mu se jer smo se pogrešno razumjeli, objasnio je Huljaj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.