Siniša Oreščanin: Želim reakciju igrača kao ispriku navijačima i pobjedu bez trauma

Petak, 03. svibnja 2019. 17:33 Napisao/la  Ivan Jelić
Siniša Oreščanin
Siniša Oreščanin

 Siniša Oreščanin najavio je utakmicu protiv Intera, Hajduk je doživio poraz u Velikoj Gorici.

- Analiza je za svlačionicu, imali smo dovoljno vremena i ovaj tjedan smo posvetili stvarima koje su se događale, ali, kao i u utakmicama prije, nismo ništa šizili. Utakmica je prošla, iza nas je, pouke iz Gorice smo izvukli i svaki dan je tema kako nam bilo koji protivnik može naškoditi. Ne bih se htio više vraćati na Goricu, mi smo u nekim stvarima griješili. Što se tiče Intera, oni su vrlo nepredvidiva ekipa s iskusnim prvoligaškim trenerom koji radi vrlo dobar posao, s obzirom da nemaju problema oko ostanka u ligi. Inter ima vrlo solidan kadar, on je svoje ponajbolje utakmice igrao protiv gornjeg dijela kvalitete lige, tako da očekujem zanimljivu utakmicu. Reakciju igrača nakon poraza od Gorice vidjet ćemo u subotu. Bila je to prva utakmica za koju se može reći da nije bila dobra i ne bih je htio potencirati da sebe opravdavam. To se dogodi, bilo je jako puno individualnih pogrešaka, prvi put faza obrane nije štimala. Vidjet ćemo hoće li nas to homogenizirati, volio bih da se to pokaže na terenu, kaže Oreščanin koji ne misli ništa bitno mijenjati:

- Jedna utakmica ne može promijeniti cijelo proljeće koje ima pozitivan kontekst. To bi značilo da trener nema povjerenja u ono što radi. Bili smo lovina, sad smo možda lovci. Meni će ovo biti pokazatelj za neku selekciju kako dalje. Želim reakciju igrača kao ispriku navijačima i pobjedu bez trauma, zaključuje Oreščanin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.