Lukša Jakobušić postao dopredsjednik Hajduka, Marin Brbić predstavio prvog suradnika

Četvrtak, 16. svibnja 2019. 11:28 Napisao/la  SC

Jakobušić ostaje dopredsjednikom Juga budući da je funkcija volonterska dok je s Hajdukom potpisao ugovor do 2022. godine

Bjelanović, Brbić i Jakobušić
Bjelanović, Brbić i Jakobušić Foto: screenshot

 

Lukša Jakobušić novi je dopredsjednik Hajduka!

Aktualni dopredsjednik Vaterpolskog kluba Jug postao je prvi suradnik predsjednika Uprave Hajduka Marina Brbića, koji je u četvrtak sazvao konferenciju za novinare da bi javnosti predstavio novo kadrovsko rješenje.

- Dopredsjednik će se posvetiti svojim užim specijalnostima - marketingu, prodaji i logistici. Ja ću se i dalje većinom baviti financijama, kazao je Brbić.

Jakobušić ostaje dopredsjednikom Juga budući da je funkcija volonterska dok je s Hajdukom potpisao ugovor do 2022. godine.

Saša Bjelanović također je produljio ugovor s Hajdukom do 2020. godine, što znači da Hajduk održava kontinuitet sportske politike.

- Zahvalio bi se predsjedniku na povjerenju. Danas smo imali prvi kolegij gdje sam upoznao nove suradnike. Rođen sam 1976., oženjen, dvoje djece. Većina me zna iz vaterpolskog kluba Jug, bio sam predsjednik. Dolazim iz grada koji voli sport, iz kluba koji je navikao na trofeje. Jug je sa 63 trofeja najtrofejniji sportski klub u državi. Predsjednik me zamolio da se pridružim timu. Privatni sam poduzetnik, neke su se okolnosti trebale dogoditi da dođem ovdje. Ovo sve je došlo iznenada, ispričavam se prijateljima što ih nisam uspio sve obavijestiti. Tu sam prije svega radi Marina Brbića, poznajemo se od 2014. godine. Nastavili smo se družiti i nakon njegovog odlaska. Kada se vratio na ovo mjesto činilo mu se logično da me zove. Netko tko se vrati dvaput na isto mjesto zaslužuje respekt, rekao je Jakobušić, koji se dotakao svoje kandidature na prošlim izborima za predsjednika.

- Više se o tome pisalo, nego što je bilo realno. Kontaktirala me headhunter agencija, ali ništa dalje od toga nije bilo, kaže novi dopredsjednik Hajduka.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.