Kerum propustio proslavu, Torcida nije došla na polaganje vijenca

Ponedjeljak, 13. veljače 2012. 14:25 Napisao/la  S. T.

Mnogi bi dali sve što imaju samo da imaju navijače uz sebe kao što to ih ima Hajduk, rekla je dogradonačelnica Anđelka Visković

 Gradonačelnik Splita Željko Kerum nije se pojavio na Poljudu na svečanoj akademiji povodom proslave 101. rođendana Hajduka. Umjesto njega u ime Grada, koji je većinski vlasnik kluba, nazočnima se obratila dogradonačelnica Anđelka Visković:

- Mnogi bi dali sve što imaju samo da imaju navijače uz sebe kao što to ih ima Hajduk, između ostalog rekla je Anđelka Visković.

Predsjednik kluba Hrvoje Maleš u ime kluba položio je vijenac na spomen-ploču Sjevernoj tribini koja je postavljena u čast poginulih torcidaša u Domovinskom ratu. Na polaganju vijenca nisu se pojavili pripadnici Torcide!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.